INSCHRIJVEN NO TREND EVENTS


SAVE THE DATE, of registreer nu al voor ons NO-TREND EVENT 

NO TRENDS? NO THEMES?
Inderdaad. Geen Nonsens!
Trendpresentaties kunnen en móeten anders. In een tijd van omdenken staat alles ter discussie en past een andere kijk op trends perfect. In 2016 is de NO-tijd aangebroken! Na 10 jaar met veel succes trendinzichten o.a. met de sierteeltsector te hebben gedeeld, is het nu tijd voor een totaal andere trendevent aanpak.

NO MORE TRENDS – WEL NOTIFICATIONS
NOtifications zijn geen thema’s, geen hapklare trendbrokken verpakt in kaders. NOtifications belichten alle essenties waar commerciële kracht in zit. 

NOTIFICATIONS VOOR EEN HEEL JAAR
NO trends for just one season! Elk seizoen een nieuw verhaal is niet meer van nu!
Dus: in plaats van twee keer per jaar een lezing, nu één keer per jaar. 
Trends zijn al lang seizoenoverschrijdend dus waarom star vasthouden aan seizoenslezingen? De nieuwe aanpak gaat over alle seizoenen heen.

Trends evolueren komen langzaam en verdwijnen soms pas na 5 jaar. Denk aan de essentie ‘bruin’ die voor zomer en winter heel veel vertaalvormen kent. Dat zien we nu, maar zeker in 2018 ook nog.

NOT JUST PLANTS AND FLOWERS
De laatste events werden door een steeds gevarieerder publiek bezocht. Kwekers, designers en zelfs kaars- en gadgetfabrikanten. De behoeften en het moment waarop de informatie nodig is, lopen steeds verder uiteen. Tijd voor een splitsing: twee soorten lezingen voor twee verschillende doelgroepen:

LEZING 1: FOCUS OP HOME & LIVING
Abstracter, vooral geschikt voor bedrijven die zelf ontwerpen, dus eerder in de designcyclus moeten starten.
LEZING 2: FOCUS OP SIERTEELT
Meer praktisch toepasbaar en dichter op het retailmoment.

De lezing voor de sierteelt is inmiddels achter de rug. Wil je meer informatie over de lezing voor HOME & LIVING klik dan hier: NOTIFICATIONS ON HOME & LIVING