TRENDLEZINGEN

Nieuwsgierig wat er in 2019 of 2020 commercieel zal zijn?
Trendlogic geeft je dat broodnodige trendinzicht.
Uniek, omdat elke lezing maatwerk is.
Internationale reizen, beurzen en continue analyse van wat consumenten beweegt, vormen de inspiratie voor zeer eigenzinnige commerciële presentaties.
Vijfendertig jaar ervaring in de mode-, woon-, sierteelt-, tijdschrift- en foodsector creëert een grote consumentverbondenheid. Merk- of bedrijfswaarden staan altijd centraal

>> LEES MEER

WAT WE DOEN

TRENDLOGIC biedt creatieve en commerciële inzichten aan bedrijven. Wij weten hoe je consumenten kunt verleiden. Als eigenaar van een zeer praktische POSITIONEERINGSMETHODIEK, ervaren we een enorme groeikracht bij onze klanten. Door waarden aan consumenten stijlvoorkeuren te koppelen, helpen we bedrijven hun relevantie ontdekken. Daarnaast geeft TRENDLOGIC op maat gemaakte LEZINGEN over RETAIL, TRENDS en CONSUMENTENVOORKEUR.

>> LEES MEER

OVER SANDRA KÖNINGS

Sandra Könings-Blokdijk is een BRANDCREATOR & TRENDVERTALER met een achtergrond in illustreren en moderetail. Sandra is meer dan PRO-ACTIEF; ze is CRE-ACTIEF. De BEELDTAAL die zij ontwikkeld heeft, biedt inzicht in het vertalen van consumentensmaak, naar producten- en designvoorkeur. Dit biedt bedrijven de kans om beter te anticiperen op TRENDS vanuit hun merk- en collectierelevantie.

>>LEES MEER