DESIGN

TRENDLOGIC zal uw bedrijf en ontwerpers helpen om een nieuwe DESIGNTAAL te spreken. Het belangrijkste doel is het optimaliseren van collecties door het ontwikkelen van een STIJL die optimaal verteld waar het merk, het bedrijf of het product voor staat. We werken met unieke methodes op het gebied van collectievorming, communicatie en gedrag. Door het combineren van BEELD met WOORD maken wij elk rationeel positioneringverhaal duidelijk voor iedereen binnen het bedrijf. TRENDLOGIC is gespecialiseerd in DESIGNMANAGEMENT, COLLECTIECOÖRDINATIE en BRAINSTORMEN.

Sandra heeft een breed netwerk van zeer gedreven professionals, die gespecialiseerd zijn in het ontwerpen van complete huisstijlen en collecties voor merken in verschillende sectoren. TRENDLOGIC vertaalt deze stijl in de totale LOOK EN FEEL voor het bedrijf. Naast collectieadvies zijn ook beursstands, interieur- en communicatieadvies onderdeel van de TRENDLOGIC benadering.

TRIPLE A STATUS

TRENDLOGIC is ervan overtuigd dat status, alleen gebaseerd op cijfers, uw merk niet het beste maakt. TRIPLE A bedrijven zijn, AANTREKKELIJK, bieden ALTERNATIEVEN en creëren AANDACHT! Ze vertellen een geïntegreerd merkverhaal en verbinden met de consument. Zij weten hoe ze hun merkwaarden moeten vertalen in een heldere totaal stijl. Wij OPTIMALISEREN COLLECTIES binnen de bedrijfswaarden met een focus op een gekozen smaak van een consumentengroep. TRENDLOGIC vergroot hierdoor de effectiviteit van DESIGN en INKOOP teams. Denkt u dat uw collectie effectiever kan? Veel bedrijven omarmen de TRENDLOGIC methodiek en werden zo meer succesvol! Voor hulp bij DESIGNPROJECTEN, kunt u CONTACT opnemen met Sandra Könings-Blokdijk, TRENDLOGIC Bv.


GEDACHTE

“Bij TRENDLOGIC denken wij met ons HART.”

– Sandra Könings-Blokdijk

CONTACT INFORMATIE

TRENDLOGIC bv. – Sandra Könings-Blokdijk
Geerweg 1
2731 BA
Benthuizen,
Nederland

MOBIEL: +31 (0) 6 54 33 88 39
E-MAIL: s.konings@trendlogic.nl
WEB: www.trendlogic.nl