HOE WE WERKEN

TRENDLOGIC staat bekend om een verscheidenheid aan diensten: MARKETING, TREND en DESIGN. Het combineren van deze verschillende gebieden is een groot voordeel, onze toegevoegde waarde. Het creëren van een relevante zichtbaarheid die de merkwaarde vergroot is ons BESTAANSRECHT.

ONZE UNIEKE METHODIEK

Wij zijn ervan overtuigd dat het belangrijk is om uw unieke bedrijfswaarden te vertalen naar een persoonlijke stijl. TRENDLOGIC biedt een set van methoden aan, die bedrijven helpt hun ware ‘ik’ te vinden. Waarna deze vertaald kan worden naar een persoonlijke en unieke product- en communicatie stijl. Verbinden met de TIJDGEEST is een continue proces. Wij koppelen MERKINZICHTEN aan TRENDBEWUST zijn en DESIGN. Met onze ervaring in sectoren als MODE, INTERIEUR, HORTI en FOOD hebben we een goede kijk op wat consumenten echt willen. We maken gebruik van onze effectieve methodiek, zoals een STIJL- en BEELDTAAL, zodat bedrijven het SUBJECTIEVE kunnen OBJECTIVEREN. Relevant worden en blijven vraagt om trend inzicht en merkbewustheid. Uw potentiële klanten verleiden met hetgeen wat het best bij u past, dat is de ultieme uitdaging.

SCHOONHEID TOEVOEGEN

Sandra Könings-Blokdijk heeft meer dan dertig jaar ervaring in het coachen van teams voor het ontwikkelen van commerciële collecties. Diverse ondernemingen binnen verschillende sectoren, zoals MODE, FOOD, HORTI en DECO werken al met de TRENDLOGIC methode. Wij geloven in totaaloplossingen die verbonden zijn met de waarden van de onderneming en de behoeften van de consument. Onze misse is de wereld mooier maken door met meer aandacht, doordachte, commerciële en smaakvolle assortimenten te ontwikkelen voor de massamarkt. Dus origineel en passend bij een merkt en geen kopieën van wat de buurman al doet. Goede merken spelen continue in op TRENDKANSEN en bouwen daardoor relevante collecties voor verschillende smaakgroepen.

Voor meer informatie over de diensten die TRENDLOGIC levert, lees dan onze BRAND. TREND. en DESIGN. pagina’s.

CONTACT INFORMATIE

TRENDLOGIC bv. – Sandra Könings-Blokdijk
Geerweg 1
2731 BA
Benthuizen,
Nederland

MOBIEL: +31 (0) 6 54 33 88 39
E-MAIL: s.konings@trendlogic.nl
WEB: www.trendlogic.nl