NETWERK

TRENDLOGIC werkt samen met een professioneel netwerk van CRE-ACTIEVE freelancers werkzaam in verschillende disciplines; van grafisch ontwerpers tot architecten. Samen met dit team van freelancers realiseren we commerciële en inspirerende projecten. Op deze manier kan de klant gebruik maken van ervaren specialisten op het gebied van grafisch ontwerp, organisatie en styling zonder de overhead kosten van een design studio.

GRAPHIC DESIGNERS

ANGELA VAN DER KNAAP
Graphic Designer
www.mangoa-ontwerp.nl

Als grafisch ontwerper werkt Angela van der Knaap, onder de bedrijfsnaam MANGOA. Mangoa is een piepklein plaatsje in Madagaskar. Een reisbestemming waar je binnen stapt in een wereld van NIEUWE GEUREN en UITDAGENDE KLEUREN. Een eiland waar bovendien de flora en fauna uniek is en nergens anders ter wereld voorkomt. Ieder land en cultuur heeft zo zijn eigen ‘taal’ en unieke combinatie eigenschappen, zo ook iedere organisatie en merk. En dat is wat Angela doet; deze unieke eigenschappen VERTALEN naar een bedrijfsuitstraling of productverpakking. Het is haar DOEL om bedrijven en merken een eigen gezicht te geven en de beste visuele grafische VERTALING te maken die passen bij de waarden van het bedrijf.

LINDA RETEL
Illustrator/ Graphic Designer
www.lindaretel.nl

ILLUSTRATOR? GRAFICUS? Linda is veel meer dan dat. Na haar afstuderen aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam, is ze gestart als ALLROUND vormgever. Het verbinden van alle technieken, waaronder zelfs FOTOGRAFIE, is haar meerwaarde. Linda is een creatieve grafisch ontwerper en heeft naast een eigen stijl, het vermogen om voor elke SMAAKGROEP de best passende totaal stijl te ontwerpen. Sinds de oprichting van TRENDLOGIC vullen Sandra en Linda elkaar aan in DESIGN PROJECTEN. Hierdoor komen ze samen met DE KLANT steeds weer tot succesvolle eindresultaten.


BLOEM EN INTERIEUR STYLING

DORIEN VAN DEN BERG
Bloem/ interieur Stylist
www.natural-styling.nl

Dorien werkt als groen STYLIST in het paradijs van de wereld. Nergens zijn zoveel GROEN INNOVATIES als in Nederland. Een dubbele lelie, een anjer met een aparte kleur, een orchidee met een nieuwe vorm, een roos gedoopt in wax…
Bloemen houden haar in beweging. Ze is opgegroeid als DOCHTER van een kweker en was daarom altijd buiten. Logisch dat het haar VAK werd. Ze werkt graag met gepassioneerde mensen, verbindt met de TIJDGEEST en vertaalt deze in de meest VERNIEUWENDE GROENPRESENTATIES. Ze levert MAATWERK met de focus op styling en presentatie altijd PASSEND bij de klant en zijn waarden.

laura

LAURA GROEN
Bloem/ interieur Stylist
www.lauragroen.nl

Laura is een BLOEMENARRANGEUR in hart en nieren, met passie voor de schoonheid van het product, en OPRECHTE aandacht voor de gelegenheid. Vanuit die basis is Laura complete productpresentaties op beurzen en bedrijfslocaties gaan verzorgen. Ontzorgen via KORTE LIJNEN is haar kenmerkende aanpak. En ook hierbij staan het ‘groen’ product, de klant en de bezoeker centraal. “Natuurlijk zijn we trots op wat we realiseren. Maar het gaat niet om wat wij maken, DE AANDACHT moet gaan naar het gepresenteerde product en het merk. Wij zorgen alleen dat dit op een VERRASSENDE, maar zeker ook op een bij het merk PASSENDE manier gebeurd. Leuk te weten, Laura heeft ook een pracht bloemen- en decoratiewinkel en haar partner is werktuigbouwkundige en specialistisch meubelmaker. Stands zijn daardoor extreem goed doordacht!


ARCHITECT

HANS KALKHOVEN
Architect
www.kalkhovenarchitectuur.nl

Hans Kalkhoven is een enthousiaste en gedreven ARCHITECT met inmiddels al meer dan 30 jaar ervaring. Zowel de complexe PRAKTISCHE projecten als de kleinere PARTICULIERE woningbouw zijn onderdeel van zijn gerealiseerde projecten. Door goed te luisteren en een GEDULDIGE BENADERING van de opgave is hij in staat een waardevolle bijdrage te leveren om van uw droom een werkelijk gebouw te maken. Integraal ONTWERPEN is voor hem uitgangspunt om opdrachtgevers een passend ontwerp te bieden en daarom is samenwerken met TRENDLOGIC ook zo belangrijk voor hem. Ter Laak en Ovata maakte zijn naamsbekendheid groot in de SIERTEELTSECTOR.