OVER SANDRA KÖNINGS-BLOKDIJK

Sandra Könings-Blokdijk is sinds 2006 de oprichtster en eigenaar van TRENDLOGIC bv. TRENDLOGIC staat bekend om de ervaring in de mode, bloemen, FOOD, interieur en andere gebieden. Sandra is een consumentengek met een uniek en persoonlijk ontwikkelde methodiek om subjectieve zaken als smaak te objectiveren. Het verbinden van creativiteit en emotionele waarheid met rationele feiten is de essentie van haar werk.

BRANDCREATOR & TRENDVERTALER

Sandra Könings-Blokdijk is een BRANDCREATOR & TRENDVERTALER met een achtergrond in de detailhandel en mode. Doordat zij actief is binnen de totale keten, noemt ze zichzelf liever TRENDVERTALER in plaats van trendwatcher of trendforecaster. Alles begint en eindigt met een focus op de eindgebruiker en dat is de reden waarom de consument in alles centraal staat. Het is noodzakelijk om logische keuzes te maken, op basis van de wensen van de consument. De ‘taal’ die SANDRA ontwikkeld heeft, helpt bedrijven bij het vertalen van consumentensmaak naar voorkeur voor producten en design. Dit maakt het eenvoudiger om te anticiperen op trends.

WE HOREN GRAAG VAN U!

Sandra werkt binnen de totale keten, van producent tot retailer en in de breedte van domeinen (WE, Etamgroep, HEMA, FloraHolland, Takii zaden, Life & Garden, Jumbo, Kaemingk, Elho, Bolsius). Het succes van een product of collectie te vergroten is altijd het belangrijkste doel. Effectieve BRAND, TREND en DESIGN hulp kan worden gegeven als consultant, trainer of brainstormer.

Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om een EMAIL te sturen of om ons te bellen!