TREND

TRENDLOGIC geeft opmaatgemaakte LEZINGEN, TRENDSEMINARS en WORKSHOPS voor bedrijven en organisaties. Sandra is gespecialiseerd in het doen van trendanalyses en geeft inzicht in deze trends door ze te verbinden met consumentwensen. Sandra houdt van consumentenwaarheden en analyseert de detailhandel voortdurend. TRENDLOGIC is eigenaar van praktische POSITIONERINGMETHODIEK, gebaseerd op de waarden van de consument gekoppeld aan hun smaakvoorkeur.

CREËREN VAN TIJDGEEST BEWUSTZIJN

TRENDLOGIC is gespecialiseerd in het vertalen van de tijdgeest in commerciële VERHALEN voor ontwerp- en inkoopteams. We inspireren teams en stimuleren hen om de tijdgeest te vertalen in een assortiment dat bij de merk- of productstrategie past. Tijdens de IN-COMPANY trendpresentaties geven wij uw bedrijf sturing in de richting van creativiteit en eigenheid door het te verbinden met de logica van de consument. Hierdoor wordt inspelen op trendontwikkelingen een weloverwogen keuze binnen het totale designproces. En dat is wat we noemen het creëren van TIJDGEESTBEWUSTZIJN. THEMA’S, KLEUREN, MATERIALEN, DESSINS EN DETAILS voor merken en producten zijn altijd verbonden met de algemene behoeften en wensen van de consument.
.

TRENDTRANSLATOR en BRANDCREATOR Sandra Könings-Blokdijk is een ervaren spreker zowel in binnen- als buitenland. Ze kan worden geboekt voor lezingen, congressen, seminars, workshops, brainstormsessies en andere evenementen. Sandra maakt gebruik van inspirerende en concrete voorbeelden door het wereldnieuws te filteren en te verbinden met alledaagse zaken die van belang zijn binnen de sectoren van de mode, interieur, eten en de sierteelt. Hiermee creëert Sandra een brug tussen het heden en de toekomst. Voor meer informatie, over opmaatgemaakte presentaties of trend advies, kunt u CONTACT opnemen met Sandra Könings-Blokdijk, TRENDLOGIC Bv.


GEDACHTE

“Alles wat we ZIEN, HOREN, LEZEN en PROEVEN creëert een nieuwe creatieve kans. We verzamelen overal verhalen, om ze waar mogelijk te verbinden..”

– Sandra Könings-Blokdijk

EVENEMENTEN

Zodra er meer bekend is wordt het gecommuniceerd.